Naslovnica  ›  Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost


Cijenjeni kupci,

Obraćamo Vam se u ovom vremenu kada naš moto Dio tvoga svijeta dobiva puni smisao.

Prije svega, želimo se zahvaliti našim radnicima koji su ovih dana dali sve od sebe da Vi budete maksimalno sigurni i neopterećeni trenutnom situacijom za vrijeme kupnje u našim trgovinama. Zbog njih nikad nije nedostajalo robe na policama niti su na blagajnama bili zastoji. Pokažimo im svi zahvalnost svojom strpljivošću ovih dana!

Također, higijena te općenito čistoća u našim poslovnicama su i inače na zavidnoj razini a u ovoj situaciji napravili smo i dodatan iskorak u tom smislu te poduzeli sve što je u našoj moći kako bi Vi bili sigurni. Poduzeli smo sve što je propisala nadležna vlast i struka, čak i više od toga. Svakodnevno provjetravamo prostore, dezinficiramo dodirne površine (kvake, pultove, korpe). Naši djelatnici nose zaštitne maske i rukavice. Dezinficiramo ruke na ulazu te ograničavamo broj kupaca u trgovinama.

Na kraju se želimo zahvaliti i Vama dragi kupci na strpljenju i razumijevanju koje ste pokazali za nas i za ovu izvanrednu situaciju. Nadamo se da ćemo i dalje ostati dio vašeg svijeta.

PC i Marketi Baković