PC BAKOVIĆ

Faks Helizim Premium Formula – Hrvatska Kvaliteta & Povjerenje Od 1968.

Svježa i mirisna odjeća, udobna za nošenje, meko i mirisno posteljno rublje i ručnici užitak su za cijelu obitelj. Faks helizim svojom vrhunskom kvalitetom već generacijama domaćica pomaže u njihovoj brizi za obitelj.

Suvremena znanost i tehnologija sve su prisutniji u svakodnevnom životu i njihova primjena u različitim područjima života potrošačima uvelike olakšavaju svakodnevni život. Upravo primjena napredne tehnologije i najnovijih saznanja na području deterdženata, te bogato iskustvo u proizvodnji deterdženata rezultirala je uvođenjem novog Faks helizima Premium Formula. Stručnjaci Saponije kreirali su novu, jedinstvenu formulu Faks helizima vrhunske kvalitete koja će u potpunosti ispuniti očekivanja potrošača.

Faks helizim Premium formula je univerzalni deterdžent za strojno pranje svih vrsta rublja (osim vune i svile) na temp. 20-90°C. Snaga multienzima u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja već od 20° C, te omogućuje štednju energije. Odjevni predmeti će ostati duže kao novi jer su pomno izbalansirani sastojci koji njeguju vlakna odjeće. Blistav bjelina će zasigurno oduševiti svaku domaćicu.

Zahvaljujući profinjenim mirisnim kompozicijama i pojačanom parfimiranju, rublje odiše dugotrajnom mirisnom svježinom .

 

FAKS HELIZIM AQUAMARINE I SUPERAKTIV SMART CLEAN

Stručnjaci Saponije su kreirali suvremenu formulu Faks helizima Smart Clean nastojeći ispuniti očekivanja potrošača da proizvodi koje koriste za pranje odjeće osiguraju viši stupanj čistoće i higijene, uz smanjen utjecaj na okoliš.

Pametni sistem pranja (Smart Clean) djeluje direktno na mrlje duboko u vlaknima te ih temeljito odstranjuje. Snažna formula protiv dubinskih mrlja djelotvorna je na nižim temperaturama pranja te štedi energiju. Odjeća ostaje blistava, mirisna, svježa i kao nova sa svakim pranjem, pranje za pranjem.

Izvor: saponia .hr/hr/siroka-potrosnja/pranje-i-njega-rublja/faks-helizim/