O NAMA

Svoje poslovanje poduzeće Baković d.o.o. je započelo ranih devedesetih otvaranjem prodajnog centra u Tomislavgradu. Godine  2002. mijenja naziv poduzeća u Kamensko d.o.o. kod kojim imenom posluje i danas. Postupno, rad tvrtke je doveo do maloprodajnog lanca kojeg danas čine tri prodajna centra i dvanaest supermarketa na prostoru općina Tomislavgrad, Kupres i Prozor-Rama.

Osnovna djelatnost tvrtke je maloprodaja prehrambenim artiklima i kućnim potrepštinama te je asortiman roba s kojima tvrtka radi velik. Naime, među 15.000 atikala koji se nalaze na policama naših objekata, prvenstveno su prehrambeni artikli, potom široka ponuda kućnih potrepština, kozmetike, higijenskih proizvoda, posuđa, bijele tehnike, kućanskih aparata, svježeg mesa i naravno svježeg voća i povrća (čemu je posvećena posebna pozornost).

U dvadesetogodišnjem poslovanju poduzeće Kamensko od prvog dana ima za cilj biti blizak svojim kupcima pristupačnošću, širokim asortimanom, povoljnim cijenama, vikend akcijama te prigodnim sniženjima.

Nastojimo stvarati što snažniju prepoznatljivost i kvalitetu kao odraz svih prodavaonica, imajući na umu prvenstveno potrebe i želje naših kupaca na svakom mjestu.

Dana 30.06. svečano je otvoren novi prodajni centar u Tomislavgradu koji predstavlja veliki iskorak u poslovanju i postaje kruna svega dosad učinjenog. U novom centru osim supermarketa sa proširenim asortimanom postoje i drugi sadržaji kao što su restoran, ljekarna i dječja igraonica.

PC Baković – Dio Tvoga Svijeta | Kamensko d.o.o. Tomislavgrad

3
GRADA / OPĆINE
18
LOKACIJA
170
ZAPOSLENIKA
15000
ARTIKALA

Brojke govore same za sebe!

U dvadesetogodišnjem poslovanju poduzeće Kamensko d.o.o. od prvog dana ima za cilj biti blizak svojim kupcima pristupačnošću, širokim asortimanom, povoljnim cijenama, vikend akcijama te prigodnim sniženjima. Koliko to dobro radimo govore brojke i više nego dovoljno.