PC BAKOVIĆ

PreKrašni Kolačići

Predstavljamo osam okusa naših novih PreKrašnih kolačića. Oni su prhki, oni se tope u ustima, oni su puni energije i prekrašno stoje na policama trgovina.

Odaberi svoj omiljeni! Nagradi se, pokreni se, zasladi se… I zapamti: kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Prekrašni – Tamno čajno pecivo s nougat punjenjem

Posebni trenuci zaslužuju da ih obilježiš nezaboravnim okusom. I zato uživaj, nagradi se! uz šalicu toplog mlijeka i ukusni tamni kolačić ispunjen s čak 30% zavodljive kreme bogate kakao prahom, mlijekom i lješnjacima.

Prekrašni – Kolačići s punjenjem od višnje

Prepusti s istraživanju slatkih voćnih užitaka, isprepletenih najfinijim kakaom, koje s ljubavlju serviraju vješti Kraševi majstori kolačića. Nagradi se pažljivo pripremljenim tamnim biskvitom sa zavodljivim punjenjem od višnje.

Prekrašni – Kolačići s punjenjem od jabuke

Užitak je najbolji način kako započeti dan i učiniti ga posebnim. Potraži ga u komadiću mekog kolačića napravljenog od integralnog brašna, sljubljenog s najfinijim punjenjem od jabuke. Pronađi svoj jutarnji izvor vlakana, ali i ljubavi i okusa tradicije koju ti servira Kraš.

Prekrašni – Kolačići s kakao punjenjem

Odaberi trenutak u svom danu i učini ga slatkim i nezaboravnim. Nagradi se finim čajnim kolačićem punjenim bogatom kakao kremom. Neka tvoj trenutak bude topao kao šalica čaja i poseban kao kolačić u kojem uživaš.

Prekrašni – Kolačići s komadićima tamne čokolade

Igra je i uživanje i nagrada kojom ispunjavamo posebne trenutke. Stoga okusi čaroliju zaigranih, vještih ruku Kraševih majstora koje ti donose pomno pripremljene tamne kolačiće s komadićima najfinije Kraš čokolade. Uživaj u svom slatkom izvoru vlakana.

Prekrašni – Kolačići s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom

Ispuni trenutke druženjem i nagradi se čistim slatkim užitkom, ali i izvorom vlakana. Okusi svu čaroliju kolačića s komadićima najfinije Kraš mliječne čokolade, karameliziranog kikirikija i čokoladnog preljeva za kraj. Neka slatke inovacije Kraševih majstora oraspolože i zaslade cijelu ekipu.

Prekrašni – Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom

Ti najbolje znaš kako pravilno započeti dan, što te pokreće od samog jutra! Znaju to i vješte ruke koje prave fine Kraš integralne kolačiće sa sezamom te sjemenkama suncokreta bogatim vlaknima, vitaminima i bjelančevinama. Neka energija i raspoloženje pršte na svakom veselom koraku koji učiniš, u svakom trenutku dana koji je pred tobom.

Prekrašni – Kolačići s punjenjem okusa limuna

Neka tvoj trenutak bude jedinstven kao i ti; kao i znanje kojim su stvarani najfiniji Kraševi kolačići s kremastim punjenjem okusa limuna. Gricni komadić biskvita s dodatkom limunove korice i u srcu kolačića pronađi užitak i slatku pozitivu.