PC BAKOVIĆ
Recept: Sendvič s parizerom, kajganom i svježim povrćem
Za dane kada baš nemate vremena, ovaj sendvič je najbrže i najukusnije rješenje.
Vrijeme pripreme: 15 minuta
Broj osoba: 4 osobe
Sastojci:
- 220g PIK Piko parizera
- 4 peciva sa sjemenkama ili toast kriški kruha
- 4 jajeta
- Sol
- Mrvljena ljuta papričica
- ½ salatnog krastavca
- 1-2 rajčice
- Zelena salata
- Maslac
- Papar
- Mikrobilje (prema želji)
Priprema:
- Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.
- Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.
- U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).
- Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.
Izvor: volim-meso .hr/sendvic-s-parizerom-kajganom-i-svjezim-povrcem