PC BAKOVIĆ

Recept: Sendvič s parizerom, kajganom i svježim povrćem

Za dane kada baš nemate vremena, ovaj sendvič je najbrže i najukusnije rješenje.

Vrijeme pripreme: 15 minuta

Broj osoba: 4 osobe

 

Sastojci:

  • 220g PIK Piko parizera
  • 4 peciva sa sjemenkama ili toast kriški kruha
  • 4 jajeta
  • Sol
  • Mrvljena ljuta papričica
  • ½ salatnog krastavca
  • 1-2 rajčice
  • Zelena salata
  • Maslac
  • Papar
  • Mikrobilje (prema želji)

 

Priprema:

  1. Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.
  2. Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.
  3. U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).
  4. Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.

 

Izvor:  volim-meso .hr/sendvic-s-parizerom-kajganom-i-svjezim-povrcem